Organisaatioanalyytikko FINOD, työnohjaaja STOry, tutkija.

”Sytyn vuoropuhelussa. Nautin tunteen ja intuition käytöstä. Samalla analyyttisuus ja kyky peilata asioita ovat vahvuuksiani. Usein polkujen päät, reitit ja ratkaisut löytyvät isosta kuvasta oletettujen rajojen tuolta puolen. Joskus ne ovat silmiemme edessä yksityiskohtien taakse kätkeytyneenä. Minua ohjaa organisaatioanalyyttinen näkökulma.”

Atso on toiminut konsulttina ja työnohjaajana  vuodesta 1999. Sinä aikana hän on toteuttanut lukuisia järjestöjen ja julkisen hallinnon arviointeja, kehittämishankkeita, johdon valmennuksia ja työryhmien työnohjauksia. Työssään hän on keskittynyt johtamisen, työyhteisöjen, työprosessien ja organisoitumisen kehittämiseen. Kokemusta on kertynyt mm. oppilaitosten, nuorisotyön, aikuissosiaalityön, lastensuojelun, päihdehuollon, mielenterveyspalveluiden ja vanhuspalveluiden parissa. Mukaan mahtuu myös liiketoiminnan kehittämistä. Järjestötoiminnan parissa Atso on tehnyt yhteistyötä yli sadan järjestön kanssa nuorisotyöstä eläkeläisiin, kulttuurista urheiluun, kehitysyhteistyöstä maanpuolustukseen.

Metanoia Instituutissa Atso toimii työnohjaajien kouluttajana ja vuoden 2023 Tavistock -seminaarissa ”Yhteisöt murroksessa: kriisejä ja selviytymisiä” konsulttina. Seminaarin keskeinen piirre on huomion kohdistaminen yksilöstä ryhmään ja sitä laajempiin yhteisöllisiin ilmiöihin.  Seminaari perustuu kokemukselliseen  lähestymistapaan, jonka huomattavin edustaja on The Tavistock Institute of Human Ralations Lontoossa. Samanlaisia seminaareja järjestetään vuosittain Englannin lisäksi myös muissa maissa kuten USA:ssa, Kanadassa, Italiassa, Ranskassa, Saksassa ja Ruotsissa.

Yhteystiedot

Puhelin: 040 5263 425
atso.juote@metanoiainstituutti.fi

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Haluatko liittyä keskusteluun?
Kommentoi vapaasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *