YTT, psykologi, psykoanalyytikko (IFPS), ryhmäpsykoanalyytikko (AIGP), työnohjaaja (STORY) ja organisaatiokonsultti (FINOD). Hän on myös  Therapeia-säätiön ja Suomen ryhmäpsykoterapia ry:n koulutusanalyytikko.

Leila on työnohjaajakoulutuksen pioneereja Suomessa, kirjoittanut aiheesta runsaasti artikkeleita ja kattavan kirjan ”Työnohjaus vai superviisaus. Työnohjausprosessin filosofisten ja kehityspsykologisten perusteiden tarkasteluja” (2001).

Leilan uusin kirja on sosiaalipsykologian oppialaan kuuluva Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa 1.9.2018 hyväksytty teoreettinen väitöskirja Kohti kokonaisvaltaista työnohjauksen teoriaa – Työnohjaus intersubjektiivisena kehitysprosessina. Tässä tutkimuksessa hän on pyrkinyt jäsentämään työnohjauksen moniulotteista ja vaikeasti hahmottuvaa kenttää muotoilemalla työnohjaukseen teoreettisia käsitteitä, joiden avulla on mahdollista jäsentää myös työnohjausta itseään omana sosiaalisena systeeminään osana yhteiskunnan kokonaisuutta.

Koska kyseessä on teoreettinen väitöskirja, se on painottunut työnohjauksen teorian kehittelyyn ja työnohjaajan ajattelun kuvaamiseen. Yksityiskohtaisemmat prosessikuvaukset ja sovellutukset arjen tilanteisiin erilaisissa työnohjauksen konteksteissa odottavat vielä yksityiskohtaisempaa esille pääsyään.

Yhteystiedot

Puhelin 050 532 4715
leila.keski-luopa@keski-luopakonsultointi.fi

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Haluatko liittyä keskusteluun?
Kommentoi vapaasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *