Rauno Lehtonen

Sosiaalityöntekijä, työnohjaaja FINOD/STOry, organisaatiokonsultti FINOD, psykoterapeutti (YEP), työnohjauksen työnohjaaja ja kouluttaja.

Rauno on työskennellyt kunta ja kuntayhtymäsektorilla asiakastyössä ja johtavana työntekijänä vuodesta 1976 alkaen. Tällä hetkellä häntä työllistävät enemmän mielenterveys- toimistojen, a-klinikoiden ja vastaavien työntekijöiden työnohjaukset sekä erilaiset mutkikkaiden työyhteisösuhteiden konsulttina toimiminen sekä tiimien ja esimiesten työnohjaukset.  Osa hänen työstään on toimiminen psykoterapeuttina vastaanotollaan.

Rauno on kiinnostunut vuorovaikutussuhteiden tutkimisesta, erityisesti koskien työnohjaus- ja konsultaatiotilanteita. Yhdessä Risto Puution kanssa hän on ollut rakentamassa ja soveltamassa työnohjauksen arviointikeskustelun mallia, jossa luodaan uudenlaista tapaa tarkastella työnohjausprosessia, mitä on tehty ja mitä se on merkinnyt. Arviointimallissa keskustelu on ollut ulkopuolisen arvioijan toteuttamana.  Tekijät ovat julkaisseet siitä useita artikkeleita eri ammatillisilla foorumeilla. He ovat myös esittäneet malliaan kansainvälisessä arviointiseminaarissa kesällä 2012.

Metanoia instituutissa Rauno toimii Tavistock – seminaarin konsulttina ja uusien toimintatapojen virittäjänä. Joogaohjaajana hän tuo tähän kokemuksellisen oppimisen seminaariin uusia kehollisen tietoisuuden elementtejä.

Yhteystiedot
Puhelin: 0500 799 079
rauno.lehtonen@metanoiainstituutti.fi

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Haluatko liittyä keskusteluun?
Kommentoi vapaasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *