ORGANISAATIO SYSTEEMIEN JÄNNITTEESSÄ 23.-24.9.2024

ORGANISAATIO SYSTEEMIEN JÄNNITTEESSÄ kurssilla tarkastellaan organisaation toimintaa ja kehittämistä systeemiteoreettisten linssien läpi. Tavoitteena on antaa osallistujalle käsitteellisiä työkaluja ymmärtää  organisaation systeemistä dynamiikkaa sekä auttaa häntä tiedostamaan omaa positiotaan siinä. 

Nykypäivän organisaatio on äärimmäisen kompleksinen systeemi, jossa toimintaa ohjaavat yhä enemmän piilevät, keskenään ristiriitaiset mekanismit. Seurauksena syntyy kitkaa ja näkemyseroja, joista on vaikea saada otetta. Organisaation toiminnan logiikan hahmottaminen on haasteellista, koska se on olemukseltaan näkymätön. Tästä huolimatta nämä systeemiset ohjausvoimat ovat erittäin vahvoja, ja siksi organisaatioiden olisi syytä tunnistaa ne ja oppia vaikuttamaan niihin.

Työskentely rakentuu prosessina luentojen, keskustelujen ja reflektioiden pohjalta. Kurssi sisältää 1,5 päivän pituisen koulutuksen sekä 1,5 tunnin web-konsultaation. Kurssille otetaan 14 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Hinta on 400 € + alv 24%.

Kurssin kouluttajana on professori Pirjo Ståhle (www.stahle.fi), jonka tuore kirja ”Uudistumiskyky ja piilevät käsikirjoitukset – pieni systeemikirja työorganisaatioille” sisältyy kurssin hintaan.

Ohjelma:

Maanantai 23.9, klo 15-18
Organisaation systeemiset (vasta)voimat

Tiistai 24.9 klo 8.30-15.30
Itseorganisoituva systeemi – uudistumisen ja tuhoutumisen lähde

Tiistai 1.10 klo 15.00-16.30
Web-konsultaatio, jossa keskustellaan osallistujien esittämistä kysymyksistä.

Koulutuspaikka: Kinaporinkatu 2 B 19, Aretai, Helsinki

  Tiedot kerätään asiakasrekisteriin ja niiden käytössä noudatetaan tietosuojaehtojamme.

  Henkilötiedot

  Nimi (pakollinen)

  Organisaatio

  Kotiosoite

  Postinumero ja -toimipaikka

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Laskutusosoite (mikäli eri kuin osoitteesi)

  Nimi

  Osoite

  Postinumero ja -toimipaikka

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Lue ehdot täällä (avautuu uuteen ikkunaan)