Organisaatiodramaturgian jatkokoulutus 31.1.–29.2.2020

(c) National Galleries of Scotland; Supplied by The Public Catalogue Foundation

Organisaatiodramaturgian jatkokoulutuksessa syvennetään dramaturgista osaamista ja kytketään se omaan työhön käytännön harjoituksilla. Koulutus antaa monipuolisesti valmiuksia työelämän ilmiöiden draamallisen organisoitumisen ymmärtämiseen ja organisaatiodramaturgisen työotteen käyttämiseen kehittämistyössä.

Draama kuvaa uuden ja vanhan välissä olemista. Se auttaa ymmärtämään kaaoksen ja uuden löytymisen prosessia. Dramaturgiseen ajatteluun pohjautuvana organisaatiodramaturgia tuo uuden näkökulman systeemisten muutosten ymmärtämiseen ja tukemiseen.

Koulutuksessa on mahdollista tehdä kirjoitusharjoituksia, joiden avulla sovelletaan dramaturgiaa omiin työelämäkokemuksiin ja organisaatioiden tilanteisiin. Seminaaripäivien välissä harjoituksia työstetään yhteisellä oppimisalustalla.

Koulutus on tarkoitettu Organisaatiodramaturgian peruskoulutuksen käyneille. Osallistuminen ei edellytä draamakirjoittamisen osaamista.

Koulutuspäivät: 31.1. – 1.2. ja 28. – 29.2.2020

Paikka: Helsingin keskusta

Hinta: 750 euroa + alv. sisältäen lähijaksojen opetuksen sekä ohjauksen seminaaripäivien välillä tapahtuvaan työskentelyyn. Aamu- ja iltapäiväkahvit sisältyvät hintaan.

Tiedustelut: Dramaturgi, työnohjaaja Helena Ihala, helena.ihala@metanoiainstituutti.fi, puh. 0443507144.

Ilmoittautuminen

Tiedot kerätään asiakasrekisteriimme ja niiden käytössä noudatetaan tietosuojaehtojamme.

Henkilötiedot

Nimi (*)

Ammatti

Katuosoite

Postinumero ja -toimipaikka

Puhelinnumero (*)

Sähköposti (*)

Laskutusosoite (jos eri kuin kotiosoite)

Nimi

Osoite

Postinumero ja -toimipaikka

Puhelinnumero

Sähköposti