Marianne Tensing

Marianne Tensing

Toimin johdon, kehittäjien ja työnohjaajien työnohjaajana ja kouluttajana.
Työnohjauksessani voi tarkastella organisaation muutosprosesseja ja uusitumista sekä tutkia omaa henkilökohtaista tapaa tehdä työtä. Ajatteluni pohjautuu psykodynaamis-systeemiseen viitekehykseen.

Kokoan työnohjaajien jatkokoulutukseen pienryhmää, Helsingiin syksyllä 2017.

Ota yhteyttä
marianne.tensing@metaoiainstituutti.fi
044-2986977

Jukka-Pekka Heikkilä

Jukka-Pekka Heikkilä

Toimin organisaatiokonsulttien ja -kehittäjien työnohjaajana ja kouluttajana. Työnohjauksessani on mahdollisuus keskittyä tutkimaan omia konsultaatioprosesseja erityisesti systeemisten työtapojen näkökulmasta. Olen erikoistunut soveltamaan kompleksuusajattelun tarjoamia mahdollisuuksia jatkuvasti muuttuvien organisaatioiden kehittymishaasteisiin. Työnohjauksessa voimme yhdistää henkilökohtaiset tapaamiset verkkotyöskentelyyn sekä virtuaalitapaamisiin.

Systeeminen ryhmätyönohjaus käynnistyy Marraskuussa.

Ota yhteyttä
jukka-pekka.heikkila@metanoiainstituutti.fi

Risto Puutio

Risto Puutio

Toimin työnohjaajana työterveyshuollon ammattilaisille, työnohjaajille, konsulteille ja työyhteisöille. Teen konsultaatiotyöhön työhön liittyvää tutkimus- ja kirjoitustyötä ja koulutan työnohjaajia. Olen kiinnostunut organisaatioiden muuntumisen kysymyksistä ja hyödynnän ohjauksissa systeemistä työtapaa.

Kokoan työnohjauksen jatkokoulutuksen pienryhmää Jyväskylään syksyllä 2017.

Ota yhteyttä
risto.puutio@metanoiainstituutti.fi
0400-545519

Lue lisää:
www.ristopuutio.fi

Atso Juote

Atso Juote

Toimin työnohjaajana oppilaitosten, lastensuojelun ja sosiaalityön ammattilaisille, työnohjaajille, konsulteille ja työyhteisöille. Koulutan työyhteisöjen kehittäjiä, konsultteja ja työnohjaajia. Olen kiinnostunut organisaatioiden dynamiikkaan ja muuntumisen liittyvistä kysymyksistä ja hyödynnän ohjauksissa psykodynaamista ja systeemistä työtapaa

Ota yhteyttä
atso.juote@metanoiainstituutti.fi