Harri Hyyppä & Erkki-Pekka Kinnunen

Workshop-otsikko nousee muutaman ajattelijan ja kirjoittajan työstä ja elämästä. Workshop koskettelee  ihmisen ja “järjestelmän“ ristiriitaa  poikkeuksellista kirjallista luovuutta edustaneiden ihmisten työn ja elämänkohtaloiden näkökulmasta. Vaikka kohtalot ovat puhuttelevia, näkökulma pyritään säilyttämään kevyenä,

Kuinka nähdä – Miten sanoa?  Ihmiset eivät  ole vain sankareita ja jumalolentoja, vaan tuntevia ja kärsiviä yksilöitä, jotka löytävät kukin oman ainutlaatuisen luovuutensa  sanataiteen alalla. Workshopin otsikkoon on otettu leikkimielisesti vain lempinimiä.  Mielenkiintoisena erityisteemana nousee esille taiteilijoiden vaikutus toisiinsa ja vaikutusten ketjuuntuminen ja tuon efektin siirtyminen edelleen. Ihminen on toiselle tärkeä, mutta tärkeitä  ovat myös pienet yksittäiset asiat ja tapahtumat. Workshop työskentelee alustusten ja  keskustelujen keinoin DVD- jaksoja hyödyntäen.

Harri Hyyppä on yksi Organisaatiodynamiikka FINOD ry:n perustajajäsenistä. Hän on opiskellut konsultaatiotyötä Tavistock Instituutissa ja on Organisaatiokonsultti AOC , Organisaatioanalyytikko FINOD, Suomen ryhmäpsykoterapia ry:n koulutusanalyytikko, sekä OPUS-organisaation edustaja Suomessa. Harrin kiinnostusalueita ovat ammatillisuuden ohella olleet metsä ja orgaaninen kasvu sekä runous ja aforistiikka. Erkki-Pekka Kinnunen on psykoanalyytikko (IFPS)  ja ryhmäpsykoanalyytikko. Erkki-Pekan kiinnostus on suuntautunut Dasein-analyysiin sekä filosofiaan ja toisaalta teatteriin. Eräs hänen erityisalueensa on ”Life transformations”.

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Haluatko liittyä keskusteluun?
Kommentoi vapaasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *