AIKA: klo 9.00-16.00
PAIKKA: Työnohjaustalo, Korppaanmäentie 36 B Lt 3, Helsinki

Mitä tapahtuu työelämässä ihmisen ammatilliselle identiteetille? Autonomia tavoissa toimia on lisääntynyt, etätöiden ja itsenäisien projektien määrä on kasvanut. Samanaikaisesti on johtajien rooli ohentunut vaikka toiveet ja tarve itsen johtamisen kykyihin ja yrittäjämäisen työtavan omaksumiseen lisääntyvät.

Työntekijät kohtaavat entistä tietoisemmin kysymyksiä työidentiteettiin liittyen; mikä on oikein, mikä on kestävää ja eettisesti perusteltua ja mihin voin sitoutua? Itsensä ja ympäristönsä kanssa on käytävä dialogia siitä millaiseksi olen tulossa ja millaisessa tulemisen tilassa olen, sekä millaiseksi haluan tulla.

Millaista työtä tämä jatkuvassa muotoutumisen prosessissa oleminen on? Onko identiteetin jatkuvalle rakentumiselle muuttuvassa maailmassa vaihtoehtoja?

Identiteetin muotoutuminen kytkeytyy vahvasti työssä viihtymiseen, työhyvinvointiin ja siihen panokseen, jonka työhön annamme. Mikäli henkilökohtainen minäkuva ajautuu ristiriitaan työn kanssa on sen seurauksena yleensä isoja henkilökohtaisia muutoksia elämässä. Yhteisön kannalta vaikeus sovittaa itsensä toteuttamisen tarpeet yhteen työn haasteiden kanssa voi johtaa osaamisen ja inhimillisen kyvykkyyden menettämiseen.

Kykenenkö muokkaamaan työni ja oman osaamisen sellaiseksi, että voin samaistua riittävästi työhöni ja saavuttaa tyydyttävän koordinaation työni ja identiteettini välillä? Miten tämä identiteettien jatkuva liike voisi olla virtaavaa ja mikä siinä voisi olla pysyvää?

Tule ajankohtaiseen työpajaan jäsentämään ja tutkimaan liikkuvien organisaatioiden luomaa tarvetta jatkuvalle identiteettityölle. Rakentamaan mahdollisuuksia tehdä omaa identiteettityötä sekä  kehittymään valmentajana ja työnohjaajana identiteettien uudistumisen äärellä.

Työpaja on tarkoitettu kaikille työnohjauksen, konsultaation tai työhyvinvoinnin kanssa työtään tekeville.

Investointi: 235 € + alv. (sisältää kahvitarjoilun)

Työpajan vetäjinä Atso Juote & Jukka-Pekka Heikkilä, Metanoia Instituutti

 

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Haluatko liittyä keskusteluun?
Kommentoi vapaasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *