toukokuu, 2023

15tou16:3017:30Ilmiö –tutkimusmatkoja organisaatioanalyysiin webinaari 15.5

Aika

(Maanantai) 16:30 - 17:30

Tapahtuman tiedot

Ilmiö –näkökulma organisaatiotyössä

Ilmiö –näkökulma organisaatiotyössä

15.5.2023 klo 16.30-17.30

”Elämä on prosesseja” -kirjan webinaarisarjan 1. osa

 

Webinaarissa keskustellaan fenomenologisen työotteen merkityksestä työnohjajan ja konsultin työssä. Peruskysymyksenä on: kuinka työnohjaaja ja konsultti kohtaa todellisuuden ilmiöt, ihmiset ja asiat aistimisen välityksellä.

Webinaari perustuu ”Elämä on prosesseja” -kirjaan, jossa Timo Totro tutkii kuinka ymmärtää prosessien luonnetta ja dynamiikkaa niin ajattelun kuin käytännön työn tasolla. Teemasta alustaa Timo Totro ja keskustelukumppanina Jukka-Pekka Heikkilä.

Totron kirja käy monitieteistä vuoropuhelua niin kvanttifysiikan, kompleksisuuden, systeemiajattelun, psykoanalyysin, neurotutkimuksen kuin evoluutiotutkimuksen välillä.

Se tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia omien ajattelumallien ravisteluun. Teos on tarkoitettu työelämän kehittämisen ammattilaisille: konsulteille, työnohjaajille ja muille prosessityön tekijöille sekä yleensäkin maailman ymmärtämisestä kiinnostuneille ajattelijoille.

Kirjan kirjoittaja, teologian tohtori ja organisaatioanalyytikko Timo Totro avaa lukijalle integratiivisen näkökulman, jota rikastaa hänen pitkä kokemuksensa niin johtajien kouluttajana kuin prosessikonsulttien, työnohjaajien ja organisaatioanalyytikkojen valmentajana Metanoia Instituutissa.

Webinaari on maksuton.

Ilmoittautuneet saavat linkin webinaaripäivänä.

  Henkilötiedot

  Nimi (*)

  Puhelinnumero (*)

  Sähköposti (*)

  Lue ehdot täällä (avautuu uuteen ikkunaan)

   

  X