toukokuu, 2021

03tou13:0016:00Jännitteet organisaatioiden kehittämisen välineenä 3.5.2021 - verkkotyöpaja

Aika

(Maanantai) 13:00 - 16:00

Tapahtuman tiedot

Organisaatioiden dynamiikka ja moninaiset vaihtoehdot nostavat jatkuvasti esiin asiantilojen ja toimintamallien yhteensopimattomuuksia tai ristiriitaisuuksia. Tästä aiheutuvia jännitteitä syntyy kaiken aikaa niin organisaation sisällä kuin sen suhteissa ulkoiseen ympäristöönsä.

Näin ymmärrettynä jännitteistä tulee kompleksisessa toimintaympäristössä jatkuvasti muuntuvan ja kehkeytyvän organisaation luonnollinen ominaisuus ja jopa tarpeellinen ilmiö. Vaikka jännitteitä usein pelätään ja jopa piilotellaan, ne eivät sellaisenaan ole hyviä tai pahoja. Jännitteillä on ”kahdet kasvot”: toisaalta ne ovat tekijöitä, jotka aiheuttavat haasteita ja ongelmia niin organisaatio- kuin yksilötasollakin, mutta toisaalta ne ovat organisaatioissa tärkeitä huomiomerkkejä ja energisoijia ja parhaimmillaan uusien ratkaisujen ja toimintatapojen vauhdittajia.

Koulutuksessa kuvaamme tutkimukseen pohjautuen aluksi keinoja havainnoida ja sanoittaa erilaisia jännitteitä ja sen pohjalta esittelemme käytännöllisiä keinoja, joiden avulla organisaatioita voidaan valmentaa käsittelemään arjen jännitteitään vuorovaikutteisesti, toimivampaa tulevaisuutta rakentavalla tavalla.

Kouluttajina toimivat TkT, FT Heli Talja ja KM Merja Airola. Jukka-Pekka Heikkilä tuo siihen käytännön konsultointityön näkökulmaa ja osallistuu tilaisuuden työpajojen fasilitointiin.

Osallistuminen: 150€ + alv

Ilmoittautuminen 23.4 menessä.

Ilmoittautuminen

  Henkilötiedot

  Nimi (*)

  Syntymävuosi

  Ammatti

  Katuosoite

  Postinumero ja -toimipaikka

  Puhelinnumero (*)

  Sähköposti (*)

  Laskutusosoite (jos eri kuin kotiosoite)

  Nimi

  Osoite

  Postinumero ja -toimipaikka

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Lue ehdot täällä (avautuu uuteen ikkunaan)

  X