toukokuu, 2019

10tou09:0014:00Organisaatio prosessina -konferenssi, Tieteiden talo, Helsinki 10.5.2019

Aika

(Perjantai) 09:00 - 14:00

Tapahtuman tiedot

Tapamme hahmottaa organisaatioita vaikuttaa kykyymme kehittää niitä!  Konferenssipäivän aikana perehdytään prosessilähtöiseen organisaatioajatteluun ja sen mahdollisuuksiin kehittämisessä ja johtamisessa. Päivää ohjaavat Organisaatio prosessina -kirjan kirjoittajat.

Organisaatiot ovat olemukseltaan prosesseja. Ymmärtääkseen niiden toimintaa on ymmärrettävä organisoitumisen kysymyksiä. Prosessiajattelu edustaa organisaatiotutkimuksen uutta paradigmaa, jossa organisaatio nähdään jatkuvassa tulemisen tilassa elävänä systeeminä. Ymmärtämällä organisaatiot pysyvyyden näkökulman sijaan tapahtumien virtauksina voimme hahmottaa liikkeessä elämisen perustaitoja: yhteisöllisten kokemuksien jakamista, systeeemitietoisuutta, yhteiskehittelyä ja jatkuvaa uuden kokeilemista.

Konsultaatiotyössä prosessiparadigma ohjaa tutkimaan, mitä systeemissä tapahtuu ja kuinka systeemiin voi osallistua sen toiminnan mahdollisuuksia lisäten. Konsultoinnissa painottuu taito luoda refleksiivistä suhdetta organisoitumiseen sekä taito vaikuttaa organisoitumisen edellytyksiin. Konsultoinnin ytimessä ovat käytänteet, joilla ihmiset osallistuvat merkityksiä tuottavaan vuorovaikutukseen toistensa ja materiaalisen ympäristönsä kanssa.

Tapahtuman hinta: 180 € +alv, sisältää kirjan Organisaatio Prosessina – muodonmuutoksen konsultointi, Metanoia Instituutti 2018.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Huom. Tapahtuman ajankohta muuttunut alkuperäisestä (14.3.) uuteen ajankohtaan 10.5.

Lisätietoja tapahtumasta: Jukka-Pekka Heikkilä, p. 040 565 1439 ja Risto Puutio, p. 0400 545519

Tiedot kerätään asiakasrekisteriin ja niiden käytössä noudatetaan tietosuojaehtojamme.

Henkilötiedot

Nimi (pakollinen)

Titteli / tehtävänimike

Organisaatio

Kotiosoite

Postinumero ja -toimipaikka

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Laskutusosoite (mikäli eri kuin osoitteesi)

Nimi

Osoite

Postinumero ja -toimipaikka

Puhelinnumero

Sähköposti

Lisätietoja

(osallistuminen Metanoian koulutusohjelmaan)

X