syyskuu, 2020

03syy17:0020:00Organisaatioanalyysin foorumi 3.9. (klo 17-19) Zoomissa

Aika

(Torstai) 17:00 - 20:00

Tapahtuman tiedot


Organisaatioanalyysin foorumit ovat syksyn aikana kolme erillistä, maksutonta tapahtumaa, jossa tarkastellaan organisaatioanalyyttistä työotetta sen soveltamista työelämään. Kunkin tapahtuman lähtökohtana on Metanoian organisaationalyytikoiden kouliintumispolulla tehty oppimisportfolio ja sen pohjalta käytävä yhteinen keskustelu. Mitä tekijä on oman pitkän opiskelupolkunsa aikana oppinut konsultaatiotyöstä ja kuinka hän soveltaa tätä työotetta omassa työssään?  – ja mitä voimme tästä kaikesta yhteisen keskustelun kautta oppia?

Orgaisaatioanalyyttista työotetta opetetaan Metanoian ohjelmissa ja siinä huomiota kiinnitetään mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Kuinka hahmotamme organisaatiota, organisoitumista ja tähän liittyviä dynaamisia ilmiötä?
 • Kuinka autamme asiakasta herkistymään omien potentiaaliensa tunnistamiselle?
 • Kuinka havainnoimme itseämme osana asiakassysteemiä ja hyödynnämme näitä havaintoja vielä huomaamattoman esiin saamiseksi?
 • Kuinka kannattelemme yhteistyötä niin että systeemin kyky tarkastella erilaisuuksia ja moninaisuutta lisääntyy?
 • Kuinka rohkenemme tehdä systeemin uudistumista tukevia aloitteita ja rakentavia häiriöitä?

Tapahtumapaikkana on Helsinki, Korppaanmäentie 36 (Werka Oy:n tila Pikkuhuopalahdessa). Jokaiseen tapahtumaan ilmoittaudutaan erikseen. Kuhunkin tapahtumaan otetaan jo varattujen paikkojen lisäksi 6 ensiksi ilmottaunutta. Lisätiedot Risto Puutio, (at metanoiainstituutti.fi) tai 0400-545519. Koronarajoitusten voimassa olessa tapahtuma toteutetaan Zoom alustalla.

Ilmottautuminen 3.9. tapahtumaan:

  Tiedot kerätään asiakasrekisteriimme ja niiden käytössä noudatetaan tietosuojaehtojamme.

  Henkilötiedot

  Nimi (*)

  Puhelinnumero (*)

  Sähköposti (*)

  X