huhtikuu, 2018

13huh09:0016:00Tilanneherkät keskustelukeinot työnohjauksessa ja konsultoinnissa, Helsinki 13.4.2018

Aika

(Perjantai) 09:00 - 16:00

Tapahtuman tiedot

Tilanneherkät keskustelukeinot työnohjauksessa ja konsultaatiossa

Työnohjaajat ja konsultit kohtaavat työssään kiperiä keskustelutilanteita, jotka edellyttävät erityistä tilannetajua ja herkkyyttä havaita eteenpäin vieviä keskustelusiirtoja. Seminaari tarjoaa vuorovaikutustutkimuksen näkökulmia keskustelutilanteiden analyysiin ja oman ohjaamistyön kehittämiseen. Seminaari kouluttajana toimii Risto Puutio. Häneltä ilmestyi yhdessä Virpi-Liisa Kykyrin kanssa kirja Konsultointi keskusteluna – vuorovaikutuksen vivahteita ja tilanneherkkää tasapainoilua (2015).

Seminaari soveltuu ohjaus- johtamis- ja kehittämistyön ammattilaisille

”Seminaari antoi eväitä arjen työelämään, ei vain työnohjaajan työhön. Ote oli keskusteleva, ja ehkä juuri siksi antoisa. Joka päivä on hyvä muistaa, että jokainen arjen kohtaaminen on tietyssä mielessä neuvottelutilanne. Tähän sain eväitä sekä paljon uusia ajatuksia. Suosittelen.”  – Jari Jaskari, perusopetusjohtaja, Seinäjoen kaupunki

”Koulutusseminaari oli samalla kertaa innostava ja levollinen. Kuuden hengen pienryhmässä tapahtunut työskentely ”pakotti”  hyvällä tavalla olemaan mukana joka hetkessä. Koulutus palautti konsultaatiotyön peruskysymysten äärelle ja tarjosi mahdollisuuden jakaa työssä koettua ryhmän ja kouluttajan kanssa.” Päivi Erkkilä, rovasti, työyhteisökonsultti, Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli

 

Lisätiedot: risto.puutio@metanoiainstituutti.fi (0400-545519)

Hinta ja peruutusehdot

Seminaarin hinta on 280€  € + alv. Hinta sisältää opetuksen ja materiaalin.

Ilmottautuminen 5.4.2018 mennessä. Seminaariin otetaan enintään 12 osallistujaa. Osanottomaksu laskutetaan etukäteen ja on maksettava 13.4.2018 mennessä. Peruutusmaksu ilmoittautumisajan (5.4.3.2018)  jälkeen 50 %. Finod jäsenalennus 10 % osallistumismaksusta. Järjestäjä pidättää oikeuden perua tapahtuman osallistujien vähyyden vuoksi.

Paikka ja aika

Seminaari toteutetaan Helsingissä, osoitteessa Korppaanmäentie 36 (Pikkuhuopalahti, ratikka 10 päätepysäkin vieressä, Werka kehityksen tiloissa).

  Henkilötiedot

  Nimi (*)

  Katuosoite

  Postinumero ja -toimipaikka

  Puhelinnumero (*)

  Sähköposti (*)

  Laskutusosoite (jos eri kuin kotiosoite)

  Nimi

  Osoite

  Postinumero ja -toimipaikka

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Lisätietoja

  (erikoisruokavaliot, alennukseen oikeuttavat jäsenyydet jne.)

  X