Harrinpirtin päivät ovat muutaman kerran vuodessa järjestetty  2-3  päivää kestävä  tapahtuma, joka on tarkoitettu kannattelemaan osanottajien työtä, elämää ja ammatillista uudistumista. Tapahtumilla on toista vuosikymmentä kestänyt historia.

Työskentely ja tapahtumassa oleminen pohjautuvat – kaikessa yksinkertaisuudessaan – osanottajien keskinäiseen avoimeen kohtaamiseen ja puhumiseen, jolla tavoitellaan kullekin osanottajalle tärkeän ja ajankohtaisen koskettelua. Kysymys on merkityksellisestä vapaan puhumisen tilasta. Työskentely on kokonaan  osanottajien tuoman ajatuksellisen,  kokemuksellisen tai teoreettisen aineiston varassa. Tapahtuma  perustuu vastavuoroiseen antamiseen ja vastaanottamiseen. Jokainen osanottaja on itse vapaa päättämään osallistumisensa ehdoista ja sisällöstä.

Päivillä on yleensä avaava ja mukaan kutsuva teema.  Sisällöt rakentuvat ja valikoituvat tieteestä ja taiteesta, hengestä ja elämästä, yhteiskunnasta ja kulttuurista sekä luonnosta ja ympäristöstä. Päivät sisältävät myös vapaita ulkoilu- ja liikuntajaksoja ja mahdollisuuksia lepoon ja henkilökohtaiseen työskentelyyn ja olemiseen.

Päivät ovat olleet vaihdellen avoimia ja suljettuja. Avointen tapahtumien teemat ja ajankohdat pyritään kertomaan muutama kuukausi ennen tapahtumaa.Tapahtumien kustannustaso pyritään pitämään kohtuullisena. Ne eivät  tavoittele välitöntä taloudellista hyötyä.

Kevät 2014  2. – 4.4.2014  Seminaari: ”Ammattietiikan lisälehtiä”

Paikka: Harrinpirtti, Selttamäki 23, 95600 Ylitornio

 

 

 

 

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Haluatko liittyä keskusteluun?
Kommentoi vapaasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *