MISSÄ MENNÄÄN? MITÄ MEILLE KUULUU?

oulu_listeningpost

PAIKKA: Nuorten Ystävät, Torikatu 28, Oulu
AIKA: 23.1.2017 klo 16.30 -19

Lataa tapahtuman esite

Metanoia Instituutti kutsuu työelämän toimijoita ja kehittäjiä Listening Post Oulu 2017 tapahtumaan jakamaan kokemuksia, havaintoja, ajatuksia ja tunnelmia ajankohtaisista asioista. Kysymme – missä mennään ja mitä meille kuuluu nyt, vuoden 2017 alkaessa? Mitä koemme ja mitkä asiat ovat meille ajankohtaisia ja merkityksellisiä?

Tapahtuma perustuu oletukseen, että keskittyneen kuunteluun avulla ja yksilöllisten kokemusten pohjalta voimme tavoittaa suuremman sosiaalisen järjestelmän, yhteiskunnan, ajankohtaisia ilmiöitä.

Listening Post Oulu 2017 -tapahtumassa pyrimme kuuntelemaan toisiamme, jakamaan ajatuksia, tulkitsemaan ja ymmärtämään elämänkulun nykyhetkeä. Olemme kiinnostuneita siitä, mitä meille kuuluu, mitä koemme ja mistä kaikesta kokemuksemme kertovat, mikä tuntuu tärkeältä, mikä on yhteistä, jaettua ja mikä oman henkilökohtaisen elämän kannalta merkittävää.

Tapahtuma luo kuuntelulle ja kokemusten jakamiseen omanlaisen tilan.

LISTENING POST OULU 2017 tapahtuman kulku

16.30 Avaus ja johdanto
Työskentelyn perusidea ja tapahtumaan liittyvät käytännön järjestelyt
16.45 Ajankohtaisten kokemusten jakaminen
Osanottajia rohkaistaan kertomaan ja jakamaan omia henkilökohtaisia kokemuksiaan työelämän toimijoina Oulussa, Suomessa. 
18.15 Tauko
18.00 Kokemusten reflektointi.
Jaettuja kokemuksia tarkastellaan yhdessä, pyritään tunnistamaan  keskustelun keskeisiä teemoja. Mitä kokemuksemme haluavat kertoa tästä ajasta?
18.45-19.00 Seminaarin päätös.
Arvioidaan yhdessä tapahtuman antia. Mitä tapahtui? 

Tapahtuman ohjaajana toimii Marianne Tensing, organisaatioanalyytikko (kand.), työnohjaaja FINOD/ STOry, orgaanisaatiokonsultti, OPUS National Convener in Estonia.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille työelämän toimijoille, joita kiinnostaa ajankohtaisten kokemusten jakaaminen ja elämän kysymysten pohtiminen. Toteutamme tapahtuman yhdessä Nuorten ystävät ry:n ja Työelämä 2020 kanssa.

logo_ny   temtk-header-logo-1

Ilmoittaudu mukaan –

Ilmoittautumislomake

Tervetuloa!

Lisää tietoa: Marianne Tensing p. 0442986977 tai marianne.tensing@metanoia.fi