TEEMASEMINAARI

johtamis- ja ohjaustyön sekä kehittämis – ja konsultaatiotyön ammattilaisille

Tieteiden talolla, Kirkkokatu 6, Helsinki

Suuret systeemit

Seminaari käynnistyy torstaina 22.1.2015 klo 10.00 ja päättyy 23.1.2015 klo 15.00.

Lataa esite (PDF)

Ilmoittaudu seminaariin

Oman toimintaympäristön erityispiirteiden ja monimuotoisuuden tunnistaminen on johtamisen ja kehittämisen keskeisimpiä lähtökohtia. Jatkuvat muutokset, organisaatioiden rajojen huokoisuus ja asiakkaiden ja kumppaneiden kytkeytyminen organisaation kehittymiseen avaavat yhtä lailla uusia mahdollisuuksia kuin haastavat totuttuja käytäntöjä.

Seminaari tarjoaa mahdollisuuden pohtia ja tutkia näitä ilmiöitä teoreettisesti ja kokemuksellisesti. Teemoja lähestytään tekemällä tietämisen ja soveltamisen kautta, suuria systeemejä johtamisen ja konsultoinnin konteksteissa jäsentäen ja käytännön malleja hyödyntäen.

Seminaarin kolme keskeistä näkökulmaa ovat:

  • organisaatiodynamiikka ja ryhmäilmiöt
  • kompleksiset systeemit
  • uusi dialoginen OD ajattelu

Tarkasteluun nostetaan sekä organisaatioissa taustalla vaikuttavia jännitteitä, ilmiöitä ja tunteita että näkyviä erilaisia systeemisiä toistumia ja kuvioita. Tavoitteena ymmärtää kuinka vuorovaikutuksen ja organisoitumisen helposti piiloon jäävä puoli ohjaa inhimillisen toiminnan logiikkaa. Tutkimme kuinka ilmiöt ovat tavoitettavissa ja tunnistettavissa reflektoimalla omia kokemuksia osana näitä systeemejä.

Lisätietoja seminaarista antavat kouluttajat organisaatiokonsultit FINOD Terttu Malo (p. 04047646744) ja Jukka-Pekka Heikkilä (p.0405651439).

Seminaarin osallistumismaksu on 330€ (+ alv), sisältäen koulutus- ja ennakkomateriaalit sekä ohjauksen. Tilaisuuden aikaiset ruokailu- ja majoituskustannukset eivät sisälly osallistumismaksuun.

Ilmoittaudu seminaariin

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Haluatko liittyä keskusteluun?
Kommentoi vapaasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *