[wpsocialite]

Seminaarissa tarkastellaan organisaatioelämää muuttuvassa maailmassa uudenlaisten silmälasien läpi. Entä jos ajattelisimmekin organisaatioita jatkuvasti muuttuvina ja kehittyvinä? Millaista silloin olisi niissä toimiminen ja niiden johtaminen? Mitä muutoksessa elämisen taito – resilienssi – tarkoittaa yksilöiden, tiimien, organisaatioiden ja verkostosuhteiden kannalta? Kun muutosta ei ajateltaisi rasitteena, voisiko muuttuminen jopa synnyttää organisaatioissa uutta energiaa?

Iltapäivän aluksi esittelemme lyhyesti aiheeseen liittyvää uutta, käytännönläheistä tutkimustietoa resilienssistä sekä muutoksesta ja siinä elämisen taidosta. Esittelemme muutoksessa elämiseen soveltuvia yksinkertaisia käytännön työkaluja. Kuvaamme myös muutamia käytännön esimerkkejä erilaisista suomalaisista organisaatioista. Tämän avulla pohdimme ja jäsennämme muutosta ja resilienssiä osallistujien omissa työtehtävissä ja työyhteisöissä.

Seminaarin vetäjänä on Heli Talja (Doctor of Philosophy & Doctor of Technology) VTT. Heli Talja työskentelee VTT:llä johtavana tutkijana osaamisalueinaan organisaatioiden johtaminen ja uudistuminen. Hän on johtanut 2016 mm sekä ’Kokeilukulttuuri muuttuvassa sosiaali- ja terveydenhuollossa – sähköiset innovaatiot hyötykäyttöön (KOHISE) että Organisaation resilienssin tukeminen RESCAS -tutkimushankeita.

Aika: 15.5.2017 klo 12-16

Paikka: Korppaanmäentie 36 LT 3, Helsinki (Werka Kehitys oy:n tilat)

Hinta: 140 euroa + alv

Ilmoittaudu seminaariin

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.