Konsultaatio- ja työnohjaustyössä kohdataan vaativia keskustelutilanteita. Vuorovaikutus on voinut jumiutua asetelmaan, jossa keskustelun jatkaminen tuntuu mahdottomalta. Tämänkaltaiset kiperät keskustelutilanteet edellyttävät ohjaajalta herkkyyttä tilanteelle ja sen potentiaaleille. Jokaiseen kohtaamistilanteeseen sisältyy mahdollisuus uusien keskustelusiirtojen toteuttamiselle ja sen myötä käsiteltävien asioiden uudelle hahmotukselle. ”Omien tilanneherkkyys-  ja sensitiivisyystaitojen kehittäminen on osa ammatillista osaamisen kehittämistä”, sanoo seminaarin kouluttajana toimiva Risto Puutio Metanoiasta.

Seminaari tarjoaa valmennusta oman keskusteluotteen kehittämiseen. Seminaari tarjoaa myös välineitä vuorovaikutustilanteiden erittelyyn ja vuorovaikutuksen mikroilmiöiden ymmärtämiseen. Seminaari perehdyttää osallistujat vuorovaikutustutkimuksen työkaluihin ja niiden hyödyntämiseen oman ammattikäytännön reflektoinnissa ja kehittämisessä.

“Myös Metanoian uusin kirja käsittelee näitä teemoja. Kokosimme psykoterapiatutkija Virpi-Liisa Kykyrin kanssa teokseen pitkällisen tutkimustyömme annin!” toteaa seminaarin vetäjänä toimiva Risto Puutio. Seminaarissa hyödynnetäänkin kirjan avaamia näkökulmia osallistujien omiin työtilanteisiin ja niiden hahmottamiseen.

Lisätiedot seminaarista: risto.puutio@metanoia.fi (p. 0400 545519).

Paikka: Korppaanmäentie 36, Helsinki  (Pikku-Huopalahti, ratikka 10 päätepysäkin vieressä)

Ajankohta: Lauantai 20.5.2017 klo 9-16 (HUOM. aika muuttunut)

Seminaarin osallistumishinta 320 € + alv. Hinta sisältää seminaariopetuksen ja luentomateriaalin. Hinta ei sisällä ruokailuja eikä majoitusta. 5.5. jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumishinnasta veloitetaan 50%. Järjestäjä pidättää oikeuden seminaarin peruuttamiseen 15.5 saakka, osallistujamäärän jäädessä liian pieneksi.

Ilmottautuminen 5.5.2017 mennessä.

Siirry ilmoittautumislomakkeelle

Katso myös kirja Konsultointi keskusteluna ja tilaa ilmainen näyte kirjasta tästä.

IMG_3264

Seminaarin kouluttaja Risto Puutio

[wpsocialite]