Uudistumisen tiloja!

Olemme työnohjauksen ja konsultaatiotyön koulutuksen uranuurtaja Suomessa. Jätämme jälkiä niihin, joiden kautta työelämä uudistuu ja uudet ideat kehittyvät. Luomme ainutlaatuisia oppimisen paikkoja ja tiloja henkilökohtaiselle uudistumiselle.

Koulutusohjelmissamme saat paikan pidempikestoiselle prosessille oman ammattiosaamisesi syventämiseksi. Ohjelman puitteissa saat ajatteluusi aineksia ja harjaannutat käytännöllisiä taitoja omassa työympäristössäsi ja verkostossasi. Koulutusohjelmassa opit tutkimaan vaativia työtilanteita monipuolisesti ja kykysi toimia vaativissa asiakastilanteissa kehittyy.

Vuotuiset työelämäkonferenssimme tarjoavat monipuolisen kattauksen näkökulmia ajankohtaisiin organisaatioelämä ilmiöihin ja kysymyksiin. Syyskuun 2017 Metanoia konferenssi tutkii yhteiskunnassa tapahtuvaa rakenteiden murtumisen teemaa ja kysyy, kuinka toimintakulttuurit uudistuvat.

Seminaareissamme saat työtäsi elävöittäviä kokemuksia ja inspiroidut kysymään uusia kysymyksiä niin itseltäsi kuin asiakkailtasi.

Kuuntelupaikka on uusin avauksemme organisaatiotyössä. Voit järjestää kuuntelupaikan oman organisaatiosi, verkostosi tai asiakkaasi hyväksi yhteistyössä kanssamme.

Laajan yhteistyösverkostomme kautta tuomme alan huippuosaamista ulottuvillesi niin paikallisiin kuin kansainvälisiin tapahtumiimme.