heinäkuu, 2022

30hei(hei 30)12:0012elo(elo 12)14:00Leicester 2022, Group relation-konferenssi Englannissa 29.7.-12.8.2022

Aika

Heinäkuu 30 (Lauantai) 12:00 - Elokuu 12 (Perjantai) 14:00

Tapahtuman tiedot

Syvennä organisaatioiden ja organisoitumisen dynaamiikan osaamistasi maineikkaassa Tavistock-Insituutin Leicester konferenssissa!

Leicester konferenssi on 14-päiväinen kokemuksellisen oppimisen tapahtuma. Se toteutetaan in-house tapahtumana ja edellyttää siten sitoutumista läsnäoloon koko konferenssin ajan. Konferenssi on rakenteeltaan oppimisprosessi, joka mahdollistaa kokemusten reflektoinnin johtajuuden ja jäsenyyden kysymysten tutkimiseksi. Henkilökohtaisella tasolla on siten kyse myös siitä, kuinka kukin toimii ja toteuttaa elämänkulkuaan. Konferenssi on toteutettu vuodesta 1957 lähtien ja se on eri puolilla maailmaa toteutettujen Groub Relations konferenssien lippulaiva. Tapahtumaa järjestävä Tavistock Instituutti on Metanoian Instituutin pitkäaikainen yhteistyökumppani.

Leicester konferenssi kutsuu liittymään erityisesti heitä, jotka ovat valmiita investoimaan ymmärtääkseen syvällisesti omaa johtajuuttaan ja auktoriteetti-suhteitaan kompleksisissa ja epävarmoissa ympäristöissä. Konferenssi on kokemuksellisen oppimisen koti.  

Konferenssin lähtökohtana on ymmärrys organisaatioiden systeemisestä ja psykodynaamisesta luonteesta. Tämä organisaatioiden orgaaninen perusolemus vaikuttaa ratkaisevalla tavalla niiden toimivuuteen ja uusiutumiseen. Samoin on ymmärretty, että erilaisissa ryhmätilanteissa tunteet, jännitteet ja systeemien dynamiikka vaikuttavat ratkaisevalla tavalla sekä johtajuuteen että seuraajuuteen.

Lue lisää: https://www.tavinstitute.org/what-we-offer/professional-development/leicester-conference/

X