huhtikuu, 2020

24huh(huh 24)10:0025(huh 25)16:00Organisaatiodramaturgian Case Workshop -webinaari 24.-25.4

Aika

24 (Perjantai) 10:00 - 25 (Lauantai) 16:00

Tapahtuman tiedot

Elämme tänä keväänä siirtymän ja murroksen aikaa, jossa arjen järjestys ei ole tutulla tavalla voimassa. Siirtymäriittien yhteydessä puhutaan liminaalitilasta, jossa kulttuurin ydin muotoutuu uudestaan ja joka vaikuttaa kaikkiin yhteisön jäseniin. Draama on perustaltaan tällaisen rajalla olon, uudelleen muotoutumisen kuvausta. Kun ollaan aidosti uuden äärellä, joudutaan menneisyyskin kertomaan uudestaan. Se voidaan tehdä vasta kun uusi alkaa tulla näkyviin.

Workshopissa tutkimme työelämän murroksesta nousevaa uutta tässä ja nyt, käytännön esimerkkien kautta. Opit havainnoimaan ja ymmärtämään organisaatioiden siirtymä- ja konfliktitilanteita draamallisina jännitteinä, jotka mahdollistavat organisaatiossa oppimisen ja uudistumisen.
Organisaatiodramaturgian avulla pystyt tunnistamaan organisaation vanhoja, vakiintuneita käsikirjoituksia ja saat uudenlaisia työvälineitä systeemisten muutosten tukemiseen.
Voit tuoda työpajan yhteiseen oppimisprosessiin oman tapauskertomuksesi tai itseäsi kiinnostavaa aihetta käsittelevän, esimerkkejä sisältävän katsauksen. Työstämme materiaalia eteenpäin dramaturgian käsitteiden ja draamallisen ajattelun avulla.

Tapaamme Zoom-verkkosovelluksen kautta ja työskentelyalustana käytämme Howspacea. Osallistujilta toivotaan Organisaatiodramaturgian perusteet -opintoja tai draaman lähtökohtien tuntemusta.

Päivien rakenne on seuraava:

10-12.30 työskentely (sisältäen tauon)
12.30 – 13.30 tauko
13.30 – 16.00 työskentely (sisältäen tauon)
Ilmoittautuminen 13.4. mennessä. Paikkoja on rajoitettu määrä.
Hinta: 395 euroa + alv.
Tiedustelut: Dramaturgi ja työnohjaaja (STOry) Helena Ihala.
Puh. 0443507144
helena.ihala@metanoiainstituutti

  Tiedot kerätään asiakasrekisteriimme ja niiden käytössä noudatetaan tietosuojaehtojamme.

  Henkilötiedot

  Nimi (*)

  Ammatti

  Katuosoite

  Postinumero ja -toimipaikka

  Puhelinnumero (*)

  Sähköposti (*)

  Laskutusosoite (jos eri kuin kotiosoite)

  Nimi

  Osoite

  Postinumero ja -toimipaikka

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  X