Psykologi, PsM, MSc (Systemic Leadership & Organization Studies), organisaatiokonsultti.

Jukka-Pekka on toiminut organisaatioiden konsulttina ja kehittäjänä sekä kehitysjohtajana yli 20 v ajan soveltaen työssään systeemiajattelua. Hän toimii Metanoia Instituutissa kouluttajana ja coaching roolissa työnohjaajille ja konsulteille. Laaja yhteistyö organisaatioiden kehittämistä edistävien yhteisöjen kanssa kuten HSD Institute, Taos Institute ja Cabrera Lab sekä suomalaisten tutkimuslaitoisten kanssa VTT ja TTL  on vahvistanut hänen monipuolista soveltavaa työotetta. Teoreettisen työn ja käytännön yhdistäminen on hänelle systeemisten menetelmien innovatiivista uudelleen ajattelemista.

Jukka-Pekka on kiinnostunut erityisesti systeemisen ajattelun yksinkertaisten periaatteiden merkityksestä ja vaikutuksesta tapaamme hahmottaa todellisutta ja löytää mahdollisuuksia toimia siinä.

Tällä hetkellä Jukka-Pekka toimii Metanoia Instituutin toimitusjohtajana. Hän vastaa systeemisten konultaatiokoulutusten rakenteista ja niiden toteuttamisesta.

Yhteystiedot:

Puhelin: 040 5651 439
jukka-pekka.heikkila@metanoiainstituutti.fi

1 vastaa

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] kehittämisen näkökulmaa työpajaan fasilitoi organisaatiokonsultti, PsM Jukka-Pekka Heikkilä. Petäjäjärvi ja Heikkilä toimivat arjessa työparina, ja tämä taiteilijan ja konsultin […]

Kirjoita kommentti

Haluatko liittyä keskusteluun?
Kommentoi vapaasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *