Organisaatioanalyytikko, työnohjaaja (STOry) organisaatiokonsultti FINOD, TRO, LitM.

Marianne toimii työnohjaajien kouluttaja, organisaatiokonsulttina ja kouluttajana vuodesta 2003. Hän on tehnyt töitä erilaisissa organisaatioissa (yliopistot, yliopistolliset sairaalat, julkinen sektori, yhdistykset, yritykset) yksilöiden, ryhmien ja työyhteisöjen parissa, ohjannut ja konsultoinut asiantuntijoita, esimiehiä, johtajia ja johtoryhmiä.

Marianne on aina ollut kiinnostunut ihmisen kokemuksen ja tietoisen ajattelun organisoitumisen prosesseista, erityisesti organisaatioiden ollessaan uuden äärellä ja muutostilanteissa.

Organisaatioanalyyttinen orientaatio merkitsee hänelle kyvykkyyttä tarkastella yksilöitä, ryhmiä ja yhteisöjä inhimillisten suhteiden kautta uudistuvina prosesseina. Ammatillista osaamista Marianne täydentää kansainvälisissä Goup Relation verkostoissa, lähinnä OPUS:ssa ja The Tavistock Institute of Human Relation`ssa.

Metanoia Instituutissa Marianne toimii työnohjaajien kouluttajana ja  järjestää ohjaustyötä tukevia seminaareja ajankohtaisista ilmiöistä.  Hänen vastuulla on useita vuosia ollut Global Listening Post –kansainvälisen tutkimusprojektin toteuttaminen Suomessa. Ryhmädynamiikkaa kokemuksellisesti tutkivassa Tavistock seminaarissa Marianne toimii konsulttina.

Jäsenyydet erilaisissa yhdistyksissä:

  • Organisaatiodynamiikka FINOD ry
  • OPUS (An organisation for Promotig Understanding of Society)
  • Kokemuksen Tutkimuksen Instituutti ry perustajajäsen.
  • Suomen työnohjaajat ry /STOry

Yhteystiedot

Puhelin: 044 2986 977
marianne.tensing@metanoiainstituutti.fi

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Haluatko liittyä keskusteluun?
Kommentoi vapaasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.