Monimutkaisuus ja yhteistyön estetiikka – katsomisen, käsittämisen ja sanomisen dynamiikka

PIMEYS” (10.-12.1.2013)  ja  ”VALO” (13.-15.6.2013)  Seminaarit pidetään Ylitorniolla

Seminaarin esite ja ohjelma.PDF      Ilmoittautumislomake

Social dreaming on yllättävä reikä tietämisen muurissa, näköala toisenlaiseen logiikkaan ja ammatillisesti viritetty ajattelutila. Jokainen seminaari on ”lyhyt jatkokurssi kaikkein tärkeimmästä”, uuden organisaatioajattelun ytimestä, organisaation ja yhteisöelämän ”käsittämisestä” ja sen luovasta kehittämisestä.

Kysymyksessä on monimutkaisuuden, ristiriitaisuuden ja yllätyksellisyyden luova kohtaaminen yhteisöissä ja organisaatioelämässä. ”Valo”-seminaarissa kesällä on rinnakkainen englanninkielinen unimatriksi ”Arctic Light”. Ryhmän konsulttina toimii ryhmäanalyytikko Franca Fubini Italiasta. Merkitse mahdollinen kiinnostuksesi tähän ryhmään ilmoittautumislomakkeeseen!

Social Dreaming -seminaarit ovat jo pari vuosikymmentä keränneet yhteen johtajia, kehittämistyön ammattilaisia, työnohjaajia, konsultteja ja muita uusien näkökulmien etsijöitä ja pyrkineet herättelemään niin vanhaan kuin uuteenkin sekä erityisesti siihen, mitkä kunkin kohdalla on ajankohtaista ja tärkeää. Seminaarin osaanottajiksi toivotaankin yhteisöelämän eri vastuuroolien alueelta henkilöitä, jotka vakavissaan etsivät teitä itsensä ja yhteisönsä uudistumiseen ja joilla itsellään on sekä elämänkokemusta että valmiutta uudenlaiseen ajatteluun.

Jokainen seminaari on luonteeltaan uusi ja ainutkertainen. Siksi seminaareihin voi hyvin osallistua toistamiseen kuten monet ovat tehneetkin. ”Pimeys”-seminaari on ajateltu toistuvaksi vuosittain  tammikuun alussa (vko 2/2014)  ja ”Valo”– seminaari lähellä Juhannusta (vko 27/2014).

Tervetuloa mukaan!

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Haluatko liittyä keskusteluun?
Kommentoi vapaasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *