”Energia, luovuus ja johtajuus”

Ilmoittautumislomake      Seminaarin ESITE

Monet muutosprosessit ravistelevat yhteiskuntaa ja organisaatioita niiden syvärakenteita myöten. Muutos näkyy konkreettisena työpaikolla. Työorganisaatiot pirstoutuvat ja verkostoituvat toistensa kanssa. Rajat hämärtyvät ja monimutkaistuvat. Tämä kehitys on asettanut johtajuudelle aivan uusia haasteita.

Tavistock -seminaari tarkastelee työn ja organisaatioiden muuttumista kokemusperäisesti ja kiinnittää erityistä huomiotajohtajuuteen sekä ryhmä- ja organisaatiodynamiikkaan. Seminaarin tavoitteena on auttaa osallistujia selkeyttämään ja ymmärtämään organisaatioiden ja verkostojen elämän monimutkaisuutta sekä omaa johtajuuttaan ja osuuttaan yhteisöjen tapahtumissa.

Seminaari toteutetaan Tavistock – menetelmällä. Työskentelyn rakenteet ja työskentelytavat on suunniteltu siten, että osanottajille syntyy konkreettinen mahdollisuus oppia kokemusperäisesti johtajuudesta ja organisaatiodynaamisten ilmiöiden synnystä.

Tavistock – seminaari on kansainvälisesti koeteltu kokemuksellisen oppimisen tapa. Suomessa seminaareja on järjestetty vuodesta 1979 alkaen. Vastaavia seminaareja ja konferensseja järjestetään Euroopassa, Yhdysvalloissa, Australiassa, Afrikassa ja Aasiassa.

Vuoden 2014 seminaarin johtajana toimii Atso Juote.

Tervetuloa osallistumaan!

0 kommenttia

Kirjoita kommentti

Haluatko liittyä keskusteluun?
Kommentoi vapaasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *